2009-06-24 13:31:35• hírek • Szatmar.ro

Az ismeretlen Bonetti a Dinamo új edzője

Meglepetésre a Sopron egykori trénere lett a román bronzérmes vezetőedzője.

A 48 esztendős Dario Bonetti lett a román bronzérmes Dinamo edzője, miután az egymással hadilábon álló részvényesek több szakemberrel (Bölöni László, Ioan Ovidiu Sabau, Nicolo Napoli, Ionut Badea) sem tudtak megállapodni.

Bonetti kinevezése azért meglepetés, mert a Sopront leszámítva eddig nem volt első osztályú tapasztalata. A játékosként UEFA-kupát és négy Olasz Kupát nyerő védő, aki megfordult a Roma, a Milan, a Juventus és a Sampdoria csapatainál, az előző években csak olasz sokadosztályú csapatoknál edzősködött. Dolgozott a negyedik ligás Sestresénél, valamint a harmadosztályú Potenza, Gallipoli és Juve Stabia együtteseinél. A legnevesebb csapat, mellyel neve edzőként kapcsolatba hozható, az a skót Dundee FC, ám ott, a román sajtóban megjelentekkel ellentétben, bátyja, Ivano segítőjeként dolgozott.

Az olasz szakember két éves szerződést kötött a piros-fehérekkel, a segítője pedig a klub korábbi védője, Liviu Ciobotariu lesz, aki a tavaly az első osztályból kiesett Otopeni szakmai munkáját irányította.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: